Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kritik mot media att de försöker få krig och svält till triviala vardagsnöjen för oss i västvärlden. Jag menar inte att man ska skydda oss i västvärlden från det, bara visa de som lever där nere lite mer värdighet. Jag spyr över att veta hur vi har det


Sagostund

Följ med på en sagostund,
strunta i John Blund.

Kom och titta här
se vad som händer där.

Katastrof, svält och förstörda bilar
ni behöver ingen vila.

Vapenhandel och folkmord
visst var saften god?

AIDS och ingen medicin
vad för ni för liv?

Men dom har ju ingen mat
kan vi inte ge dom våra fat?

Ta och stäng av den där
annars får ni se en förstörd värld.

Men mamma de sa att de var en saga.
Nej, det är ju uppsprängda magar.




Fri vers av hbr
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-20 22:41



Bookmark and Share


    härochnu
bra uttryckt. mina tankar går ofta likande banor.
2007-09-20
  > Nästa text
< Föregående

hbr