Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när börjar allt


hashpsykos nummer 346

står vid vägen
självmordsbenägen

vart börjar allt?

födsel
död
bröd
mjöd

är jag hemma nu
eller

har förfallet tagit mig ner fler trappsteg

livet är som en spiraltrappa
och hiss
mitt liv är en tragisk
miss miss miss miss

mitt liv är en repris
vakna upp
lever du?

ja!
eller?

fyfan
ge mig mer piller

antidepressiva
förgyller det fina

fast det fina är inte fint
det vet jag

en dag utan tabletter
är som en dag i himmelriket
skjut mig nu, innan jag ger mig själv ett




Fri vers av hbr
Läst 430 gånger
Publicerad 2008-06-18 03:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hbr