Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Trötta män ler aldrig

Jag såg på dig.
Du var inte längre den du var.
Ni sa, vad har du kvar.

Ett jobb, en galge och sorg.
Jag förstod.
De andra hade byggt sin borg.

Glada och naiva.
Nöjen som blev till trivialitet.
Det var för sent.

Tillsammans våndades vi.
Tillsammans hånades ni.


Långsamt dog vi.
Utdragna skrik.
Inget testamente, ingen fick bli rik.

Testamentet innehöll fyra ord
Arton bokstäver


Trötta män ler aldrig




Fri vers av hbr
Läst 333 gånger
Publicerad 2008-09-14 01:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hbr