Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hat, tankar, förvirring


trivial pursuit

pyramiderna i Giza
glassbilen på vägen hem

min hals är en böld
hallucinera mera
attackera flera

skjut mig
skada mig
injicera mig

skadan är som en tröst
under en kall vinter höst

våren är eufori
skadade djur

mitt psyke är som en mur
sårbar men hållbar




Fri vers av hbr
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-25 05:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hbr