Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag älskar 02:00 - 05:59


natten

dagen är ett helvete

rutin
du måste skaffa dig rutin
vardagsrytm

jag ser på er
det är ju ni som spytt

jag lever på natten
då får jag vara den jag är
utan världens misär




Fri vers av hbr
Läst 385 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-18 03:32



Bookmark and Share


    enna
Så sant, så sant.
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

hbr