Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rökridå *

Du hittade och tog mig
en liten ringmärkt fågel

Dina händer brann
mina ögon glödde
Vi lämnade larmet

Rökridån tätnade
ingen såg eller hörde
men många anade




Fri vers av Annette Andersson
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-20 23:42



Bookmark and Share


  Yvonne
Låter spännande! Gillar dikten.
2007-09-23

  Erik L
Det var bra skrivet och jag gillar i synnerhet den första strofen!
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson