Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om människor

tänk att vi kan

leka lekar

spela roller

ljuga vackra ord

i varandras öron

och ändå

är det så svårt

att vara sig själv




Fri vers av illvette
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-21 02:13



Bookmark and Share


  Carlita
ja det är tydligen en svårighet för många, fint skrivet om människor
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

illvette