Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ge mig bara orden

kyss mina läppar och lämna kvar det som viskats

så att jag kan viska igen

tysta ord som fastnar på dina läppar




Fri vers av illvette
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-21 02:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

illvette