Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

forma mig

 

 

 

forma mig

så som du formar

berättelserna i ditt huvud

där allt är rakt och frågetecknen borta

var detalj är självständigt perfekta

och helheten det vackraste

som skådats

 

 

 

 

 




Fri vers av illvette
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-21 02:28



Bookmark and Share


  Joakim P Udd
oh my... !
2007-09-21

  Carlita
allt går att göra enkelt i tankarna, men det slår inte det vackra som finns framför en, som går att ta på

mkt fin denna i format och innehåll
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

illvette