Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natten eller vad?

 

 

natten faller på           eller var den redan här

allt mörker som hör till          isande vindar sliter mitt hår

täcker sakta och obönhörligt         grenar river min hud

alla därunder          eller bara alla

 

och trots att jag vet att det blir dag

så kommer alltid natten igen

 

 

 

 




Fri vers av illvette
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-21 02:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

illvette