Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tistel och snigel Konstnären Astrid Bärndal skapade bilden © Publicerad med tillstånd. senryu


hjälper




han hjälper henne
han tycker så illa om

och mår bra av det




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 824 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-21 15:46



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
bästa maria,
vid medberoende
mår man INTE bra!
2007-09-23

  Maria Zena Viklund
medberoende ett annat ord?
2007-09-23

  Gunwale VIP
Ja, det är ju som tur är så det fungerar ...
En av de viktigaste upptäckterna för oss alla!
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP