Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ryggsäck

hade du glömt
att du bar på
en ryggsäck

och att den
tog plats
bakom dig

när du
stängde dörren




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 291 gånger
Publicerad 2005-04-18 22:53



Bookmark and Share


  Ann-Cathrin
ohh..så snyggt skrivet, fångat. Sæger mycket denna dikt i ett bildspråk...Jag måste rekomendera den!
2005-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP