Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Acheron

                                                               

                                                 jag ser ingenting

                                                   allt är mörkt

                                   och bara tårarna

                                    rinner

                        inget här

    är bitterljuvt

               mina tankar

                   grumlas

                        och floden

                              rinner evigt

                        på

 

 




Fri vers av illvette
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-21 16:26



Bookmark and Share


    Trast
Känsligt, närvarande och bra!
2007-12-19

  kirsti j.
älskar dina floddikter
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

illvette