Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av min målning Tåren som du finner i Galleriet


Tåren




Tåren som bränner innanför ditt ögonlock
låt den falla
ned för din kind

och nästa
och nästa

låt dem bli ett vattenfall
där solen speglas
i alla regnbågens färger

samla tårarna i ett hav av ljus och färg
där solens strålar reflekteras

det är ditt liv

låt havet växa till en ocean
och den blir ett med universum

det är ditt liv din del av universums gemenskap





Fri vers av Nic
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-22 00:22



Bookmark and Share


  Effell
Ja, ibland önskar man nästan att man kunde släppa fördämningarna och bara låta det komma. Precis sådär.
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic