Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såg den söta lilla komedin Music and Lyrics och letade musikaliska associationer. En liten samling texter med gemensam musik så att säga.


Music and lyrics utan filmstjärnor

Spela mig
så du finner
min ton

ljud mina
melodier

där under dina
fingertoppar

Mars 2001

 

*** 

Håll mej om midjan
vissla en sång
jonglera med skratten
spela ballong

livet flyger fram
kom lek det med mej
låt mej få spela
och dansa med dej

90.01.20

 

****

sökte dig
min speleman
smekande hand
öron som hör
röst som berör

för att höra
min egen melodi
i dansen med dig
en dröm om ett vi

1989

 

****

Aldrig kommer jag
att vara
en leende brud
arm i arm
med min man
medan Mendelsson
tonar ut

94.06.02

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-22 09:29



Bookmark and Share


  Lena Renman
Hej maria, ja lustig att vi lagt ut texter om just musik och toner samma dygn utan att innan ha läst varandra :-) Din är helt underbar...

Lena
2007-09-22

  Maria Zena Viklund
haha, vad kul instämda på samma tonart! vackert skrivet!!
2007-09-22

  Lena Renman
Hej
Ändrat i första stycket, del två. Såg det inte först, men där hade jag skrivit in en upprepning av ord som störde mig.
Ändrat i dessa rader
\"
spela ballong

livet flyger fram\"

Lena
2007-09-22

    Maria Malm
Tyckte mycket om den första. En rad önskningar, men slutet andas besvikelse..
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman