Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fakta idag - haiku

 

En liten haiku

kan vara nog så jobbig

att tota ihop

 

Bs-07




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 455 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-09-22 14:52



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
När Bodil totat
ihop en liten haiku
tystnar kritiken.
2007-10-01

  DanSan
****************************

Jag tycker stt den är skönt virkad
med spets och allt . . . ;)))

***************************
2007-09-25

  Lena K Nilsson VIP
Så sant och bra skrivet!
2007-09-23

  Christer Eriksson
ja om man har svårt att räkna till sju och man utöver detta har krav på att haikun ska ha ett slags innehåll. så möjligen då blir det lite jobbigt, lite som att gå i svag uppförsbacke. kanske.
2007-09-23

  Ulf Lagerholm
måste kommentera detta..
älskar texter som handlar
om sig själva...

iallafall om resultatet blir
lika okomplicerat som här
2007-09-23

  Last Word Spoken
haha ja, jag har aldrig gjort det!
Sant!
2007-09-23

  Lena Krantz VIP
Jo faktum är att det kan räcka för ett dagsverke!
;o)
2007-09-22

  tingeling
liten, enkelt, lättläslig och fullkomligt underbar!
2007-09-22

  Lilla My* VIP
En liten haiku
innan klockan slagit sju
Bodil fixar ju;)

Du satte pricken i faktaruta över alla haikusar*tota där*;)
2007-09-22

  Erik L
Det är så sant som det är skrivet. Men med vilken lätthet du beskriver det! Bra!
2007-09-22

  aol
javisst men ändå här kom en sanning
2007-09-22

  Markattan
liten skapelse
kräver mycket huvudbry

för att finna form
2007-09-22

  Patrick K
Visst är det så!!
2007-09-22

  "Silver" VIP
Så sant som det är sagt. På sitt sätt jobbigare än en lång metrisk dikt med rim! Härligt ordat.
2007-09-22

    Cammo
sant sant, men du lyckades:D
2007-09-22

    Maria Malm
Visst är det så
2007-09-22

    BetweenTheLines
amen to that!:)
2007-09-22

  Ronny Berk
totandet fungerade tydligen...
2007-09-22

    Issand.
japp sant och bra
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg