Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommunikation

Här försvinner den sista ringen på vattnet
Den når inte längre

Om jag kraften hade
Skulle jag kastat ett berg
För havet, kära Far,
Havet kunde vi omöjligen byta




Fri vers av Stig-Marcus
Läst 404 gånger
Publicerad 2005-04-19 12:27



Bookmark and Share


    Camapani
fin dikt som jag tycker om i en mening som jag inte kan ta på..talande i sin helhet på nåt vis. BRA! // tack
2005-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Stig-Marcus
Stig-Marcus