Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det där som finns mellan två människor, det magiska


Flöde

1

Mitt emellan
nej och ja
finns ett utrymme
ett kanske
en aning

 

 

2

Mitt emellan
nej och ja
finns ett utrymme
ett kanske
en aning

Låt oss fylla det
med ljus

December 2002/ Publicerad på nytt/ önskar konstruktiv kritik/Lena/ Ändrat i del ett enligt förslag från flera, vad sägs? bättre, sämre, lika?

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-23 09:06



Bookmark and Share


  stella
Jag hade nog tagit bort sista raden. Annars en fullödig text!
2007-09-23

  aftermath
ja, så är det nog...
2007-09-23

  katt.inc
Hej, Lena. Gillar denna dikt, tror jag har kommenterat den tidigare. Du förmedlar en tanke och ett budskap på ett mycket bra sätt. Om du vill kan du ta bort budskapet, dvs de två sista raderna och lämna dikten öppen för en mer individuell tolkning. Men detta är bara ett förslag på din dikt sedd ur andra ögon. Jag gillar din dikt mycket bra som den är.
2007-09-23

    Maria Malm
Mitt emellan ja och nej finns platsen för hoppfullhet.
2007-09-23

  devilsangel
Vet inte vad för konstruktiv kritik det skulle vara...Gillar denna text och jag förstår precis vilket avstånd du pratar om..Mellan nej och ja finns en förhoppning, ett kanske som du säger...något finns hur mycket man än förnekar, försöker...En önskan att fylla det med ljus..Ja, jag tycker om den..
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman