Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorglig beskrivning

 

 

För att på ett äkta sätt

beskriva

den sorgen

du

känner

bör du kunna känna glädje.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-23 09:54



Bookmark and Share


    sunnanvind
Sant av dig...man måste kunna känna skillnaderna...Bravo!
2007-09-24

  devilsangel
Du har så rätt! Men just i sorgen är inte glädjen möjlig att beskriva...
2007-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf