Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tungt värre... =)


Vemodets träsk

 

 

Än vilket håll jag går åt

i den eviga bäcksvarta natten

ute i vemodets träsk

blir varje välment ord

oändliga oläkbara steg

ner i hopplöshetens dynga

efter slavens gyttjiga stig

bort

från lyckans blick

som inte bara förrått mig

utan

inte ens låtsas om

att den hos mig har bott.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 437 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-23 10:23



Bookmark and Share


    sunnanvind
Bra beskrivet om vemod...aj, vad det kan göra ont Lars! *kramar om*
2007-09-24

  devilsangel
Besvikelse, sorg och tyngd. Ändlösa kamper, dom känner man till...Men ibland syns inte stridens seger, den bara finns där ändå...Väl beskrivet!
2007-09-24

    Lindizz
känner smärtan, vemodet i denna text..mycket bra skrivet!
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf