Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Jag minns oss

Jag såg en sten på marken
och kom att tänka på dig
Tillsammans
kunde vi förvandla stenar
till silver stjärnor
Jag såg en sten på marken
och den var lika grå ändå
Jag gav den en spark
och fortsatte hem
i ensamhet




Fri vers av mirrorball
Läst 401 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-25 17:32



Bookmark and Share


  Junibarn
Du skriver så sjukt bra! Åh vad jag gillar denna!
2007-09-26

    LadyFool
oh förvandla stenor till silverstjärnor..vilken fin bild..
enkel men så stor...bokmärkes..
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

mirrorball
mirrorball