Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrets tid

Fasansfulla skrik
Far mot himmelen

Då blodet forsar
Från kroppar

Med oskyldigas själar
Flygande iväg
Från en oförklarlig
Tortyr i odjursform

Mänsklig makt förvriden
I alla vinklar

Och man faller
Till skräckens rike

Förvirrade barns ögon
Ser män gå satans marscher
Förledda av mörkrets djävlar

Dom styr och ställer
I vanskaplig tro
Om rätthetens lag




Fri vers av bonnilie
Läst 325 gånger
Publicerad 2007-09-23 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bonnilie