Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg faller

Lilla tös
Som blivit alldeles för
Stor nu

Tittar ut över ohyggliga
Höjder

Hoppar flyger faller
Upp ner mot
Mjuk hårda gräs ängar

Upp och ner är svårt att se skillnad på när jorden snurrar
Men dragningskraften vill inte ha fel

Flaxar med fjädertomma vingar

Kan inte tappa
Andan mer
För luften är redan slut
Sedan lång tid
Igår.

Hoppar flyger faller
Och går sönder




Fri vers av bonnilie
Läst 339 gånger
Publicerad 2008-05-20 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bonnilie