Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakuum spreds ifrån dina ögon

Och tomheten har tagit över
Vi hör inte ens
Knappnålarnas slag mot nya parkettgolven

För allt liv
Och allting
Har ätit upp tomheten
Och den finns nu i oss alla
Spridit sig som pesten

Och nej, Nej
Du släpper inte in den
Säger du
För du
Skriker bort all tystnad
Och häftar ihop alla sekunder
Till timmar och minuter
Av oupphörlig aktivitet

Ingen tomhet
Får komma Nära dig
Du välkomnar den ej

Men jag ser
Vakuum = T O M H E T
Som utstrålas ifrån
Dina ögon

Tomheten spred sig till dig med
Sprutorna fungerade inte
Immun. Immun. Immun.
Skulle inte tro det.




Fri vers av bonnilie
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-17 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bonnilie