Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryu


vännen

Kallt i själen söt
Kom vänskapselementen
Värmer Dig och Mig




Bunden vers (Haiku) av bonnilie
Läst 479 gånger
Publicerad 2008-09-20 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bonnilie