Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I höstlöv

 

Himmelen står högt idag

Klart och himmelsk blått

med solgula löv på träden

på marken de faller en och en

mina steg bär mig mot ödet

där vid havets horisont

sveper tankarna vidare

i varje andetag



 

 




Fri vers av Lindizz
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-23 15:30



Bookmark and Share


  SusanneStrömstedt
Mmmm,fint!!
2007-09-23

  Carlita
med dessa varma ord låter man sig gärna vägledas in i den färgsprakande hösten

fina bilder målar du upp här, en allé av höstlöv som faller för oss att beträda, som en snitslad bana, ja det är mkt vackert, o självfallet hamnar man vid havet, det vackraste
2007-09-23

  Lars Granlöf
Tankens vind
kan förra dig emot dina mål.
Tänk därför efter
så det inte är negativa tankar du har.
Men av denna dikt får jag en positiv känsla
så det tror jag inte att du gör.
2007-09-23

  Lena K Nilsson VIP
Naturskönt och fint skrivet!
2007-09-23

    höstblomma
..gillar
\"sveper tankarna vidare

i varje andetag\",

fint..
2007-09-23

  Vilsen Annette-hittar vägen
Får en härlig känsla av dina ord!
2007-09-23

  coffe
skön dikt med naturlig skönhet..c
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz