Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livsrum

Hur kan jag
veta att mitt
livsrum finns

just där jag
befinner mig?




Övriga genrer (Aforism) av Anders P VIP
Läst 319 gånger
Publicerad 2005-04-19 18:00



Bookmark and Share


    carimba
måste få ett andrum, så jag kan tänka efter
2005-04-19

  kath
ah, det gör vi nog inte..vi får bara fylla det med det bästa, antar jag...´men nu vandrar mina tankar vidare på temat...för det är rysligt spännande tankar
2005-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP