Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(knulla)

mamma säger åt mig att göra saker jag når bra av, (knulla)
vad är det jag mår bra av? (knulla)
hon säger att jag borde gå ut i skogen. (knulla)
jag tänker efter, så himla noga, (knulla)
vad fan är det jag mår bra av? (knulla)

jag satte mig ner och gjorde en lista:
lyssna på musik. (knulla)
skriva poesi. (knulla)
umgås med kompisar. (knulla)
sova. (knulla)
titta på film. (knulla)
onanera. (knulla)
pyssla. (knulla)
sjunga. (knulla)
spela dragspel. (knulla)
umgås med djur. (knulla)
hata barn. (knulla)
knulla.




Fri vers av bedragare
Läst 782 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-23 17:09



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En del människor säger knulla när de menar älska,
andra säger älska när de menar knulla.
Sedan finns det kompisknulla.

Och så går det att älska sin familj.
Men inte behöver en själv ligga med dem för det.

Det är en enda röra alltsammans.
Men det är kul att utmana läsare.
2020-07-28

  Sideshow Bob
haha.

Jag älskar dina käftsmällar!
2007-11-03

  sistermoon
Frustrerad???
2007-09-23

  Daniel_78 VIP
jag tror du behöver knulla lite mer
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

bedragare