Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt framtida kön


mitt framtida kön
har utvecklat sig till något stort.
ni får alla plats där inne.
var så god och stig på,
se upp för dörrarna,
dörrarna stängs.

åk en bit med kuken.
var så god och stig av.

mitt digitala armbandsur
lägger ribban
för hur små
dina accessoarer kan vara.
du smyckar dig med tamponger
i öronen och hoppas vi ska se
när du ler.

framtidens kön ler tillbaka mot dig.
skiner som en discokula i dunkel.
glittrar fenomenalt.




Fri vers av bedragare
Läst 561 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-11 14:42



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det lustiga med en ütställning på ett museum i Stockholm med Cosmonova som bio där. Att länge hade de utställningen om kroppen. Ett barn jag känner ville ett tag jämt åka dit. Hon verkade pendla mellan att vilja besöka utställningen och att se de filmer som visades där. Himla obekväma fåtöljer i salongen, men filmer som fick en besökare att 'kippa efter andan'. Litet som att läsa texter på din sida alltså.
2018-12-26

  Johan Pollnow
sanndrömmar om samkönad existens?

jag visste allt som mycket liten

född ur en kronärtskockas lock!
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

bedragare