Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

godis

"godis

är inte en del av naturen.
men naturen
kan vara en del av godis.

det är därför det är okej att..."

lägga händerna runt hennes
smärta midja
och kasta henne upp i luften.
bara rakt upp i luften.
låta henne flyga.

okej att kamma hennes hår
med lortiga fingrar
och sortera ut alla lösa hårstrån.

att fukta hennes läppar
med hallonsaft och binda hennes armar,
linda hennes kropp i svala linnetrasor.

helt okej
att klä henne i choklad och lakrits.
smörja hennes bröst med nötkräm.
lägga kolasnören mellan
hennes blygdläppar och
pryda hennes näsa med hallonbåtar.

helt okej
att bada henne i coca cola,
badda hennes panna
med en lugnande kolasås.
fylla hennes fitta
med lakritspipor.




Fri vers av bedragare
Läst 830 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-15 20:57



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Annorlunda någorlunda och som en fisk fläkt bland andra försök, till fläkta'r
2018-12-26
  > Nästa text
< Föregående

bedragare