Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

marshmallow

lakritsbåtar under naglarna
på mina solkiga händer.
jag är gjord av socker
och ska
fräta i din mun
fräta din tunga.

men jag är så söt!
så himla härlig du kan inte hjälpa
älska mig!
så himla mysig, mjuk och god.
varm som en grillad marshmallow!

jag lägger ut mitt ansikte
på internet
för allmänn beskådan.
låter svenska folket se
mina kroppsöppningar och
ler med hela ansiktet
åt mannen med mustash.

ler med hela ansiktet
åt mannen med skumgodis
i kinderna
och hela munnen.

kladdigt gott.




Fri vers av bedragare
Läst 476 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-15 21:14



Bookmark and Share


  Johan Pollnow
vad bra!
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

bedragare