Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kalla mig john holmes


kalla mig john holmes när jag knullar dig i röven.
jag lovar att jag aldrig aldrig
ska berätta för din mamma
om dina perversioner.

kalla mig john holmes, flytta hemifrån
skaffa ett heltidsjobb,
bli knullad i röven av john holmes,
sov mellan 23 och 07.

låt aldrig tiden gå för fort,
låt john holmes ta dig bakifrån.
tryck ut hjärtan ur pepparkaksdegen
och jag lovar älska dig.

kalla mig john holmes och ta kuken i munnen.
sug som i en 20 meters vattenslang,
hårt som fan.

discojogga dig genom söndagarna,
dina rosa benvärmare som cykelhjul,
pärlor på ekrarna så får du
tajt liten fitta.
tajt liten vaxad porrfitta, älskade.




Fri vers av bedragare
Läst 1139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-22 18:05



Bookmark and Share


  Daniel Asklöf
Din text gör mig upphetsad, jag gillar analsex. Läs mina texter om du vill ha mer hott anal-action!! älskar dig!
2008-04-12

  Per Teofilusson
om denna tid, politik!
2008-02-12

  mikael ejdemyr VIP
En hårig dikt.
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

bedragare