Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kungen vill åka till kina

kungen vill åka till kina
för kungen tycker om sport.
kungar som tycker om kungar
är lika med bögar.

om kungen inte får åka till kina
kommer kungen bli lessen och rädd
om kungen vill slicka på pungen
är kungen homosexuell.

det är dyrt att åka till kina
vet kungen om att det är dyrt?
det är dyrt att köpa en manshora,
gör kungen sånnt?




Fri vers av bedragare
Läst 492 gånger
Publicerad 2008-02-22 16:00



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
En märklig analys
som gör mig smått konfys
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

bedragare