Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

john holmes besteg aldrig ett högt berg


john holmes besteg aldrig ett högt berg.
han höll sorgen hemlig
och kuken svidande synlig.

när john holmes mamma ville
sätta john holmes i bibelskola sa han
\"nej, jag ska inte lära känna gud,
han kommer aldrig fatta. mamma,
gud har ingen kuk.\"

hela john holmes var
precis allt som alla ville vara.
hans mustash var perfekt bara för att
hans kuk var så stor och hans hår
så krulligt.

han blev aldrig bäst eller
omtyckt av sin
körskolelärare.
han blev bara benådad.
stackars john holmes.




Fri vers av bedragare
Läst 968 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-12 15:11



Bookmark and Share


  LassO
sett mycket av han eller? Kul skrivet dock kvinnor säger att de inte tänker på storlek, stämmer det? ;=)
2008-05-08

    Trast
Bra dikt om Kuk. Skulle det gå att skriva en liknande om en dam med en riktigt imponerande Fitta?
2008-01-12

  © anakreon VIP
Jag förundras över din fascination av John Holmes men, i rättvisans och humorns namn, nog besteg han väl ett och annat venusberg?!
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

bedragare