Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så många frågor

 

Så många frågor
under min hud
varje hårstrå vibrerar

Det röda pulserar upp
upp
upp
lavan strömmar
ur mina händer
varje andetag bränner

Vänder och vrider
på varje liten sten
sparar och kastar
många blir kanske




Fri vers av Annette Andersson
Läst 404 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-23 19:10



Bookmark and Share


  aol
Underbart skaldat vännen
2014-09-12

  drakbruden VIP
En lysande text som griper tag!
2007-09-26

  Michaela Dutius
Stark text som dröjer kvar även när man släckt ner datorn.
2007-09-23

  Vilsen Annette-hittar vägen
oj, vilken känsla
dina ord känns och berör verkligen!
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson