Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sänder budskap över himlavalvet till dig



mina tankar för mig till dig ikväll min vän


vad ser du när du blickar mot himlen


ser du samma stjärneljus som jag


lyser månen för dig som för mig


vad tänker du på vart bär dina drömmar


har ditt hjärta ro ikväll känner du värme


eller har oron tagit dig i besittning


har kylan slagit till och skapar ångest


sänder dig mina tankar i kväll min vän


sänder budskap över himlavalvet till dig


viskar till månen lys upp


ber stjärnorna bilda en gata av löften


som leder dina drömmar rätt




du är så värdefull




Fri vers av sunnanvind
Läst 363 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-09-23 19:34



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
mycket vackert!
2007-09-25

  Lasseman VIP
Wow! så varmt och vackert.. känns som om man behövde att läsa denna för att bli varm och god i hjärta och själ.. denna dimmiga och kalla dag.. vackert min vän
2007-09-25

    wilja
\"ber stjärnorna bilda en gata av löften

som leder dina drömmar rätt\"

det är strålande. ibland känns det nog som en betryggande tanke, att vi alla lever under samma himmel och oavsett avstånd ser samma stjärnor.
2007-09-24

  devilsangel
Ord som kan värma vilken frusen själ som helst..Du är underbar! Och så fin dikt...
2007-09-24

  Lars Granlöf
Tack.
Vet ju att dina tankar alltid är varma
och dina dikter starka.
2007-09-24

    Maria Malm
Fint budskap.
2007-09-23

  Freeman
Himla-vackert...poesi av högsta rang, underbart!
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind