Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvi! Väck!

Du skrämmer mig när du gäspar
för livet är så mycket längre
än ett veckoslut

Jag orkar inte tänka mer och
oroa mig för vad framtiden
har på lut

Och jag känner hur demonerna
från glömskans skrymslen
lömska kikar ut

Jag spotter dig i ansiktet;
"Förbannade tviveldemon,
stäng din stora trut!"




Fri vers av Lapptanten
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-23 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lapptanten
Lapptanten