Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varje söndagsnatt blir min sida på poeter så tömd på applåder, kommentarer och annat roligt.  Det blir till att börja om, om natten....


Nattligt irrande

Nattligt irrande
längst
hyperrymdes
oändliga vägar

ljudlöst
bilfritt
avgasrent

kastar ut
vaga konturer
i alla väders
sträck

denna tomhet

inget
tar emot
kommer
finns framför

närhetsavstånd
denna ynklighet

nattligt trist
smulor är allt
som finns
i sängen

endast en
andning
återstår

07.09.24
 




Fri vers av Lena Renman
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-04 14:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fastnade speciellt för dessa strålande rader:

\"smulor är allt
som finns
i sängen\"
2007-10-08

  aftermath
varje rad känns genomtänkt och passar mig utmärkt i sitt urval och andemening
2007-10-05

  Maria Zena Viklund
mycket vackert skrivet om smulor, men du har hela kakan, smkar gott!
2007-10-04

  katt.inc
Ensamheten finns över allt, gillar \'kommer finns framför\' känns hoppingivande trotts \'smulor i sängen\'.
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman