Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk att ramla ur ett uppslitande dåligt förhållande rakt in i nästan utan att hämta andan emellan...


Andnöd


Hämtade aldrig
andan
modet
livskraften

innan
jag gav
mitt allt
till dej

att bruka
förbruka
avfärda och
slänga bort

 

07.09.24




Fri vers av Lena Renman
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-09-25 09:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gör ont att läsa....
Ärr och bitterhet blir bestående...
2007-09-26

  Maria Zena Viklund
ur askan in i elden? igenkännande, bra skrivet!
2007-09-26

  katt.inc
Som vilken som helst förbrukningsvara, usch, men väl beskrivet dock.
2007-09-25

  stella
Man kvävs lätt av sån här behandling. Men nu har du väl hunnit med lite frigörande andning?
2007-09-25

    Maria Malm
Andan måste nog hämtas emellanåt.
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman