Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är bara strunt. Läs mina två senaste istället. De tycker jag är bra och värda en kommentar.


Finalismens vara eller icke vara

märmar sig.

 

Visste ni att "ism" betyder "Att sträva efter.

 

Liberaism betyder strävan efter frihet

Sociallism betyder strävan efter kamratskap

Konservatism strävan efter att bevara.

 Alla ismer skulle gå göra nå bra av ifall de var just dessa dessa begrepp de strävade efter och inte prestige.

 

Alltså ska  Finalism betyda strävan efter slutet.

Känns inte så skoj att sträva efter

men det är väl oundvikligt?

Nä vägrar, jag ska kämpa emot finalismen

med hela mitt hjärta.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-24 07:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf