Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Askungen

Svält henne
så du kan se hennes kindben
T y d l i g a r e
Slå henne
så hennes mun blir rödare
och mer så som du vill ha den

Som om den tigger om en kyss
då hennes ord ber om att tystas
av slag som älskar henne
(eller den hon ska bli
när du är klar)

Bränn in ditt namn på hennes arm
För att märka vilket helvete som är hennes hem
Gör det långsamt så hon får känna
hur din kalla hand
Kramar hennes hjärta




Fri vers av Queen_of_Rain
Läst 652 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-04-19 22:43



Bookmark and Share


    Metaformannen
Mycket stark - om en kvinna som plågas av att vara måltavla för någon annans osunda kontrollbehov ????
2005-05-20

  natasha
den här gillade jag.
blir nog en favorit.
2005-05-02

  natasha
den här var jätte bra!
jag gillar den..ska lägga den in på en favoriit.
2005-05-02

  Gizela Svensson
Denna är helt underbar - talande och smärtsam! Du skriver konkret, men ändå så bildligt på ett väldigt speciellt sätt. Ibland har jag svårt för dina dikter, men sedan du började skriva övervägande på svenska gillar jag dem allt mer och mer :)
2005-04-25

  johii
åhhh
helt underbart skrivet
du skrivet om ett hett och viktigt ämne, och du gör det bra!
skulle vilja ge dig en sjua för den här, det bästa jag läst på länge!
2005-04-24

  Ilutzio
Bra, laddat och slagkraftigt och tydligt.
2005-04-22

    Hades Is Rising
Arg och snyggskriven. Precis så som det ska vara. Varför spä ut kaffet med mjölk när man kan dricka det svart och hett!? Skitbra!
2005-04-22

    Göte Holmlund
Du är duktig på den här aggressiva genren..jag gillar det sätt du formulerar dig på!
2005-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_Rain
Queen_of_Rain