Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

its strange




rabarberkräm

du
plockade bara tussilagoben
salta sälnät med händerna
och dillen växte sig hög

sedan tulpangodiset och

julgranarna inte barrade ens
i skogen längre



du
ristade in höstfragment

bland
alla krossade sommarblad
småningom

höstbäckar
alla vackraste

hammockar
gungade stilla i
frostvinden

 




Fri vers av Issand.
Läst 522 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2007-09-24 18:29



Bookmark and Share


  Burn
det andra stycket ger ljuvliga naturbilder, speciellt det där med den gungande hammocken, det är fint :)
2009-04-26

    orutinerad
slående snyggt
2009-01-11

  ängel utan vingslag
finemang ! ;)
2007-09-28

  Daniel_78 VIP
hammockar
gungade stilla i
frostvinden

Snyggt
2007-09-26

  * Ammi *
mkt vackert
2007-09-26

    ej medlem längre
intresseväckande titel och spännande innehåll
fina formuleringar
2007-09-25

  Nikolai Jungsin VIP
kraftfullt
du utvecklas hela tiden
2007-09-25

  Josef Ahl
Härligt!!! :)
2007-09-25

  isabel louise
vackert o lite vemodigt
2007-09-25

  Amina
herre!!!!!!
jorå, det var väll redigt bra!!
applåd
2007-09-24

    höstblomma
..ja, håller med nedanstående.. jag bara älskar rabarberkräm ..bra..!!
2007-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Issand.