Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lördag.


Tristess, tristess och tristess


Det blir solkatter av
den nyputsade
kniven

på mitt trötta ansikte.


Och jag kanske är kär
i en aliminiumkanin
som ligger
på den rostiga smutstvätten.


Jag har ett streck på ringfingret
för jag
skar mig på en kanot
och mina muskler
är så
ihoptryckta
att jag misstänker att
gudarna ska pressa ner dem
i fotoburkar.

 


Min själ
mulnar och jag
har blivit förkyld
precis
som man ska på
hösten
.

 

 


Och det enda jag
har som liknar
knark är
att snurra runt.

 

 

Min själ mulnar.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 216 gånger
Publicerad 2007-09-24 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka