Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite såhär är det.


Fröken Patetik hjärta Herr Fundersam


Herr Fundersam ser inte
Fröken Patetiks
solnedgångar på
särskilt
nära håll.
Han ser inte hur hon
sätter
mitellor
på hjärtat
och häller patroner
i filmjölken.

 

 

Fröken Patetik
är ibland så ledsen utan sin
Herr Fundersam
att
hon skriker åt Plejaderna
om natten
och önskar att
någon kunde
tillsluta hennes
blodkärl med
klädnypor.


- Och eleminera
hennes känslor.

 

 

 

 

 

(Idag gjorde hon
en drink
med lite misantropi och
drack den
medan hon såg på
tavlan
av Herr Fundersam.
Men hon kan fortfarande
inte sluta
älska honom.)

 

 

 


Fröken Patetik
saknar Herr Fundersam
men det låtsas
hon inte om.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-24 20:10



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Himla bra! Applåd förstås.
Ingvar
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka