Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek, den känslan är så.. Underbar v


Kärlek

Åh, du är så fin och snäll,
Jag drömmer om dig varje kväll
Önskar att du låg vid min sida, andades djupt och tungt
Sover så sött, så lugna drömmar, så tungt

Underbart..

Jag älskar dig, det vet du nog
Det är ingenting jag döljer, jag fick nog
Du är alldeles för fin, för att inte få veta sannigen
Ååh, så fort jag tänker..
Dina ögon blänker, dina läppar så lena
Ditt hår så lent, så mjukt så.. underbart
Vill vara hos dig hela tiden, vill bara se mera
Du har något alldeles specielt, någon magnefikt
Du är så snygg, så omtänksam ja alldeles för fin
Du har en kriminel skönhet, i mina ögon
Det ända jag hör, är vinden
Som viskar ditt namn hela tiden, mina tankar säger
Det är du som håller mig vid livet

Underbart..

Jävlar, den här känslan har jag inte känt på länge..
Det måste va kärlek, i en spegel så blek
Den är äkta, det vet jag nog
Du är min vän, och mycket mer
Det här är stark kärlek, om du bara kunde se

Underbart..

Åh min älskling, det finns fan inte ord, jag älskar dig så väldigt högt på denna jord, snälla förstå, du gör mig lycklig, du gör mitt liv, värt att leva, du är så mycket, jag så mycket mycket mera, Oh bejbi, you wont leave, lova, och låt mig leva <3


/ Sabbe




Fri vers av Knocking
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-24 21:04



Bookmark and Share


    Oprofessionell
finfint beskrivet
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Knocking
Knocking