Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu - bara på skoj


usch



usch då sa månen
nu är jag så full igen

rumlar i rymden




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-24 23:12



Bookmark and Share


  Gunilla Söderström Hallström
Ljuvligt rolig
vi får hoppas att den håller i sig
och inte faller.
2007-09-25

  Maria Zena Viklund
haha vilken ljuvlig liten sak!
2007-09-25

  Markattan
Härlig och lättsam med glimten i ögat!
2007-09-25

  Ulf Popeno
Mmm, rund under fötterna?
2007-09-25

  Jessica Ebbesson
Haha..vilken underbart charmig!
2007-09-25

    eva m h
Både du och månen
är visst full i sjutton! :-)
2007-09-24

    tapetklister
haha :)
ja den här var rolig!
bra!
/johanna
2007-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP