Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi möttes i vinternattens mörker -eller två främlingar idag

I vinernattens mörker möttes vi
när endast stjärnornas ögon lyste
för en sekund möttes våra blickar
två främlingar på samma perrong
på väg mot okända mål
vi stod likt två fastfrusna istappar
utan att tala ett ord
men jag tror våra blickar sa mera
än ord som man säger varandra
I vinternattens mörker möttes vi
när endast månen såg på
för endast en sekund möttes våra blickar
det minnet har etsat sig fast i mitt minne
likt en film i mitt inre
för en sekund var kylan borta
för en sekund var världen vacker
när våra blickar möttes på samma perrong
jag hörde hur tåget bromsade
och röken svepte om oss likt dimman gör
jag såg dig gå och mitt hjärta skrek
gå inte!,gå inte! ,men orden hade fastnat
frusit fast i mitt inre
där stod jag med dig som en film
i mitt minne
och önskade att tiden skulle stanna
att du aldrig skulle resa
men ingen kunde stanna tiden
men i mitt hjärta kan jag minnas
den dagen våra blickar möttes
den dagen då jag visste att det är dig
jag älskar!




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 454 gånger
Publicerad 2007-09-25 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~