Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sandkorn

 

En sandstorm länge har blåst,

så många sandkorn har irriterat

och min syn sakta förstört

då jag gått emot vinden.

 

Nu ska jag vända mig om

och surfa på vinden

mot den verkliga skördetidens land.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-25 08:55



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Först- gått mot vinden, inte gott? Jag silar gärna sanden mellan fingrarna i skön stillhet! Härlig dikt!
2007-09-25

  Cris
Det låter härligt!
2007-09-25

    ingvar VIP
Bra.- Gå mot vinden skadar ej ibland.
Ingvar
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf