Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behöver dig *

 

Jag ville känna dig nära
suga i mig din styrka
Bär mig
Lyft mig
Håll mig

Jag är så liten här inne
som tunnaste isblomma
Värm mig
Skydda mig
Håll mig

När du ger mig
kan jag växa
Håll mig




Fri vers av Annette Andersson
Läst 375 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-25 10:19



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Mmm härlig :)
2007-09-25

  Ronny Berk
så finstämt önskans vackert om längtan... om skörhet och skyddsbehov...fin lyrik ...ja...
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson