Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ropar och lockar *

 

Jag känner jag måste
gå nu
Har ingen karta
som visar vägen

men det
ropar och lockar på mig

 

Jag känner jag måste
gå nu
Andas ditt namn
vi hittar vägen

om inte
ropar och lockar jag dig




Fri vers av Annette Andersson
Läst 369 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-25 12:00



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Åh, vad haärlig
Får mig att le :)
2007-09-25

  Ronny Berk
finstämt skrivet om sökandet och finnandet; om vikten av det egna initiativet...väl tänkt och formulerat...ja...
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson